5 saker som boostar din fredag

Happy friday! Finns det någon dag i veckan som är lika sprittigt förväntansfull som denna? Arbetsveckan ska avslutas, du ska checka ut på kontoret och in för en härlig helg. Det finns några knep som gör din fredag extra härlig, här är mina bästa knep:

Avsluta med utvärdering
Innan du stänger ner datorn och tar helg, ta några minuter för att summer veckan. Vad har du gjort bra den här veckan? Vad har gjort dig glad? Genom att uppmärksamma dina bedrifter och framsteg för dig själv skapar du en positiv energi som hjälper dig in i helgen.

Snittblommor
Livet är för kort för att inte unna sig vackra saker. För mig finns det inget som symboliserar helg och ledighet så mycket som en vas med färska blommor. Det är så himla mysigt att kliva upp på lördagsmorgonen och se en fin bukett på bordet.

Fredagsfys före fredagsmys
Ett fenomen på sociala medier, och det är lätt att förstå varför. Genom att göra något aktivt, vare sig det blir ett hårt pass på gymmet eller en avkopplande promenad, så kan fysisk aktivitet vara ett sätt att markera för kroppen att nu går du från arbete till vila. Och så smakar maten så mycket bättre efteråt!

Take away
En dag i veckan unnar vi oss take away  – helts hemkörd sådan. Det är så lyxigt att inte behöva fundera på matlagning. Efter en lång arbetsvecka är det skönt att bara öppna upp appen och klicka hem det man är sugen på.

Halvera helgens to do’s
Titta på dina planer för helgen och stryk hälften av det som står på din lista. Helgen är till för återhämtning, och du behöver lite rum i kalendern för att kunna få ut så mycket av din helg som möjligt. Jag är noga med att inte boka upp mina helger i förväg, jag tankar energi med långa promenader och familjehäng. Hitta din helg som funkar för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.