Bossmom HQ – mitt drömmiga, rosa hemmakontor

Välkommen in till Bossmom HQ – det är här inne jag smider planer, skriver blogginlägg, redigerar bilder och skapar mina youtube-videos.

Det här lilla rummet, om man ens kan kalla det för ett rum med tanke på att det är 3 m2 stort och saknar fönster, var i alla fall från början en klädkammare (skrolla längre ned för att se hur det här rummet som babyrum), som sedan blev bebisrum till Ebbot, mysrum till Maja och nu alltså mitt alldeles egna hemmakontor som jag precis har inrett klart. Väggarna har fått en underbar rosa färg och jag har ljusa accentfärger som trä, rotting, vitt, grått och guld. Jag är mer än nöjd mer resultatet. Om du vill veta hur renoveringen gick till så har jag en youtubevideo som visar hur jag gjorde. I beskrivningen till videon hittar du också länkar till alla produkter som finns i mitt kontor.

Så här drömmigt ser det ut just nu:

 

Så här såg det ut när vi flyttat in:Och när Ebbot hade sitt babyrum här:


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.