Vårens look – bossmoms garderob

Untitled (2).pngHej april, och hej suget efter skira klänningar, barfota i ballerinaskorna och pasteller i garderoben!

Jag har en sådan vårkänsla i kroppen och snart snart kan jag bära alla mina härliga plagg som hänger och väntar på att knopparna brister och brisen blir lite mindre iskall än den är just nu.

I det här inlägget tänkte jag att jag skulle dela med mig av mina garderobsklassiker, som jag plockar fram varje vår – samt ger dig alternativ att klicka hem. Men jag tänkte också lista några godbitar som jag tänkte addera till min garderob för att uppdatera den, så att den känns fräsch och spännande för våren 2020.

rubrik blogg.png

Den vippiga midikjolen
Jag har ett helt gäng av denna kjolmodell, och det är verkligen ett av mina signaturplagg som jag bär året runt i olika varianter. Så här på vårkanten flyttar de skirare modellerna längre fram i garderoben. Jag har blommiga, plisserade och en i chiffong. Min allra bästa är en i den perfekta pastelliga rosa tonen som jag fyndade på H&M för många år sedan. Tyvärr så har den blivit både sönderstrykt och fläckad, jag har lyckats rädda den ändå men om jag skulle hitta en likadan igen skulle jag köpa mig en ny upplaga för en mer ultimat kjol går inte att finna.

3C55F2D7-8B92-4E6F-A945-2EEA0AD476B4.jpeg

Några alternativ:

Vila, 399 kr

Ida Sjöstedt, 1599kr

H&M 199 kr

Vita skjortan
Krispig, klassisk och så användbar. Jag stylar min med kjolarna ovan, med jeans, eller shorts när vädret tillåter. Min bästa är en botton down från Uniqlo, i 100% bomull. Inte helt olik (med med betydligt bättre prislapp) denna från The Shirt Factory.

Mom jeans i ljust demin
Du hittar dem i den här videon. Precis lagom slappa, perfekt tvätt och lika fina till en skir blus och sandaler som med en randig tisha och ballerinas. Här ärmina jeans.

Mockajacka
Förra året fick jag en ljus mockajacka av Tobbe i födelsedagspresent. Så himla fin! Den blev mitt alternativ till skinnjackan, eftersom jag egentligen inte trivs i svart. Passar när jag vill känna mig lite lagom cool. Och när det inte regnar. Min kommer från Vero Moda, och den finns fortfarande i lager.

Cross body bag
Chict, praktiskt och väldig inne i år. Min allra bästa, och mest älskade väska är min Mulberry Small Amber Satchel i en underbar rosa nyans. Tyvärr verkar de inte ha kvar den färgen, men den här är ett bra alternativ. 237823418alt5.jpeg

Skria klänningar
Klänning – det kanske enklaste du kan bära. Klä ner mer sneakers och skinnjacka/mockajacka, klä upp med klackar. Långa, korta, vippiga… ja, alla kan bära klänning.

Här är några av årets varianter som kan vara bra köp om din klänningsgarderob ekar tomt:

Satin från H&M

Broderie Anglaise från NA-KD

Blommigt från Zara

rubrik blogg (1).png

Det här finns på min önskelista för våren 2020– jag uppdaterar den ständigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.