Vardagsräddaren för upptagna kvinnor (och män)

Jag ska vara ärlig och säga att jag aldrig riktigt förstått tjusningen med matkassor eftersom jag inte gillar när någon annan väljer min mat regelbundet. Och ja, jag är den där jobbiga restauranggästen som ber om ”extra sånt” och ”utan det” när jag beställer. Men så började jag fastna för amerikanska och brittiska youtubande mammor och de visade upp videos med Hello Fresh. En matkasseservice där du själv väljer vilka rätter som ska ingå. Hur smidigt och kul som helst! Gissa om jag blev taggad när jag såg att Hello Fresh har lanserats i Sverige.

Vi fick vår första kasse (egentligen kartong) för två veckor sedan och igår kom låda nummer två. Det smidiga är att du själv väljer hur ofta eller hur sällan du vill att Hello Fresh ska komma – utan bindningstid. Jag tror att varannan vecka blir ett bra intervall för oss. Första omgången gjorde jag enligt receptets alla regler och upptäckte att de var en smula klen i smakerna. Av en kollega förstod jag att det kan vara så med matkassar eftersom de är anpassade för alla. Betyget fick godkänt på första lådan, men inte en översvallande smakupplevlse.

Nu i låda nummer 2 har jag bestämt mig för att krydda upp mer och dagens (och veckans första) rätt blev en riktig succé! Barnen och jag älskade Kycklingfingers med brocolli och sötpotatisfries (jag) och klyftpotatis (barnen). Enkelt recept var det också, jag och Ebs hjälptes åt.

Om du är sugen på att testa så har jag en rabattkod som ger dig 350 kr rabatt på din första beställning. Följ den här länken för att beställa.

Här finns min video om min ärliga recension av vår första leverans:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.