Premiär – jag har startat Youtube!

För ungefär 1,5 år sedan föll jag pladask för Youtube, och framförallt mammorna som var som jag – som gillade organisering, inredning, mom hacks, livet som arbetande mamma och att skapa ett liv som vi trivs i. Det var helt ljuvligt att få dyka in någon annans vardag och se att flera av oss utmanas av samma sak. Efter att ha varit tittare i ett år väcktes tanken på att själv finnas på Youtube. Bloggen har ju gått på sparlåga de senaste åren, mest för att jag har satsat helhjärtat på min karriär och den lilla tid som blivit över har vikts åt familjen. Nu när jag landat lite i mitt nya sätt att arbeta har jag känt att något saknas. Något som är bara mitt, där jag kan leva ut min kreativitet.

Det tog sex månader från att jag fick instinkten till att jag faktiskt gjorde det och postade min första video. Jag vill känna efter ordentligt: Vad ville jag göra videos om? Hur ska jag få in tiden för dem rent praktiskt i mitt liv? Under sommaren blev funderingarna mer intensive och jag har formulerat en plan med vad jag vill göra. Jag känner mig så peppad inför det här nya steget. Jag ser verkligen fram emot att se hur det utvecklar sig.

Det här kommer min kanal att innehålla:
Organisering
Vloggar
What I eat in a day
Hur jag balanserar arbetslivet med mammalivet
Jobbrese-hacks

Och mycket mer!

 

 

1 tanke på “Premiär – jag har startat Youtube!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.