4 saker jag ser fram emot i mars

20120606-104902
En vårdag för väldigt många år sedan, lilla gulle-Maja! ♥

Äntligen är den här, den allra sista vintermånaden. Fast egentligen är väl mars en vårmånad? Men så känns det sannerligen inte i år. Vinter som aldrig förr. Men – vad säger vi? Vi biter ihop några veckor till. Och sen, då är det vår igen på riktigt.

Låt oss inte deppa – låt oss peppa!

5 saker jag ser fram emot:

1. En weekend i Nice
Det är betydligt vårigare i södra Frankrike än vad det är i Stockholm just nu. Om några veckor är jag där. Med lite sol på nästippen, kanske till och med lunch ute? Så mysigt ska det bli!

2. Vårjacka och ballerinas
Ok, 1 april är inte direkt barfota-i-skorna-väder. Tur för mig att jag kuskat runt i Europa nuförtiden, så att jag kan tjuvstarta lite. För fy vad trött jag är på boots, ullkappor och cashemeremössa nu!

3. Ljusare kvällar
Dagarna blir verkligen längre nu och ljuset återvänder. Att till och med kunna sitta ute i solen med en kaffekopp… det är de små sakerna som ändå är de bästa i livet, inte sant?

4. Torr asfalt
Vårtecken nr 1 om du frågar mig. Det betyder en helt annan skogarderob. Jippie!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.