Isiga vårpasteller – och en lista

pastell spring coats
Snart Mars, då får vi börja flukta efter vårgarderoben – eller hur? Jag är i alla fall ganska trött på tunga rockar, klumpiga skor och lager på lager av mörka, tjocka kläder.
Jag vill ha ljusa jeans, sneakers, nätta ballerinas, skira blusar – och en perfekt vårkappa! Den ljusblå och cremiga ovan är lite varmare, medan drömmen i mitten är en riktig försommar-karamell. Jag tror faktiskt att det är den jag trånar efter allra mest. Tänk att svisha runt i den i Europa – 100% jag!
Jag fyller 35 år i början på April, kanske borde jag skämma bort mig själv genom att ge mig kappan från Part Two i ett vackert paket?
Stinas vårlista 2018
Din stil i en mening: Work chic med en twist
Stilförebild: Jag gillar Isabellas stil, och Jaqueline, Kate, Alicia, Sofia , Ebbas och Michaela
Vad inspireras du av i vår: Eleganta businesskvinnor som kör sitt race. Tjejerna ovan. London och Stockholms gator. Att uppgradera min stil, även om jag kommer att behålla grunden.
Färger i vår: Cremevitt, beige, ljusrosa, grått, marinblått, svart – jag vill nog helst ha ljusa, lugna färger i vår. 
Vad tror du på inför våren:  
Jag har ingen trendkoll längre, så där kan jag inte ge några tips. Jag själv satsar på att göra min stil ännu mer put together. För några år sedan var min stil väldigt flickig, jag behåller nyckelplagg från min garderob men jag märker att jag dras lite mer till den klassiska, skräddade stilen.
Det bästa basplaggen i vår: Kappan ovan, raka kostymbyxor, pennkjol, vippkjol, naturvita blusar och skräddade klänningar. Som jag bryter av med skinnjacka, tisha och jeans. Jag är ju faktiskt inte såååå vuxen.
Tre ideala outfits i vår:
1. Smala byxor, skir blus, kappa och loafers
2. Skir klänning, skinnjacka och sneakers
3. Momjeans, blus och heels
Skor eller väska: Eeeh? Varför välja?
Ditt senaste köp: En skir, rosa klänning.
Tre saker på önskelistan just nu:
Kappan ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.