3xVårpepp

Slutet av januari och ganska (eller jätte – om jag ska vara ärlig) tråkigt väder. Vintern har ju inte ens kommit igång ordentligt, förra helgens strålande sol, snö och minusgrader känns som på låtsas. Men, ingen idé att deppa – eller hur? Jag låter våren närma sig lite i smyg, som detaljer i hem och garderob. Pastellrosa är min allra peppigaste vårfärg. Därför har jag förgyllt helgen med tre saker i den färgen, bara för att bli lite piggare.

√ Underbara liljor! Dessa ljuvligheter står högt upp i rang hos mig. De är så pampiga! Dessa godingar är en gåva från Tobbe, för att fira mig. Jag har blivit antagen till ett kvinnligt sponsorprogram på jobbet – så kul!

IMG_2650.JPG

√ Rosa handdukar i badrummet. Jag har köpt en liten söt, guldig trådkorg där jag förvarar mindre handdukar som jag använder att tvätta bort sminket med (så slipper jag torka mig med samma handduk som alla torkar händerna på). Både korgen och handdukarna (grå och rosa) är från Åhléns.

IMG_2656

√ Gellack från Isadora. Sitter mycket bättre än vanligt (även utan lampa) och har den där perfekt isiga pastellrosa nyansen. 

IMG_2661

 

Så även om januariregnet smattrar mot rutan, så känner jag mig ändå lite peppig inombords. Och vips, innan jag vet ordet av, så är det vår på riktigt och då kan jag frossa i allt ljust, krispigt och pastelligt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.