En à la carte meny av träning

Jag har tecknat ett nytt gymkort. Efter år av bekväma och pålitliga Friskis och Svettis kände jag för att change my game. Jag är i desperat behov av nystart när det kommer till träningen. 2017 var inte mitt mest atletiska år direkt. 2018 ska garanterat bli bättre.

Jag kände stort behov av inspo, kickar, energi och lite utmaning. Så jag bestämde mig för att skippa en traditionell kedja iår. Och börja prenumerera på Fitness Collection. Då får jag tillgång till ett gäng träningsställen och jag kan välja och vraka mellan en massa nya, roliga och spännande pass. Jag har numera tillträde till små yogastudios, stärkande pilatespass, en drös med gym och andra roligheter som Urban Ride och crossfit.

Jag ser verkligen fram emot än färgstart träningsvår där jag blandar yoga, pilates, barr och simning med lite gymträning för att bygga upp min kropp igen. Jag vill bli grundstark – en gång för alla!

I måndags var mitt första pass, på den mysigaste träningsstudion Stockholm Barre, där testade jag ett barre-pass för allra första gången i mitt liv. Jisses vilket bra pass! Perfekt för mina behov. Men jisses vad jobbigt det var! Har världens träningsverk i rumpan.

När jag har tränat 3 gånger i veckan en hel månad ska jag unna mig lite nya träningskläder. Winwin!

En baddräkt står definitivt på inköpslistan – simma runt i semesterbikinin känns lite knasigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.