Facetajm = överlevnadsstrategi

Som jag saknar de här två när jag är iväg.

Ojoj, har varit igång sedan 5.10 imorse… är så trött. Taxi till Arlanda, flyg till Heathrow, snabbtåg in till Paddington, snigel-tuben till King’s Cross, tåg till Peterborough och sedan taxi till kontoret. Jisses. Sen 3 timmars workshop på det och sedan väntade PowerPoint-verkstad … Är lite lätt mosig nu kan jag lova.

Gissa om facetajm med barnen gav mig energi? Det är verkligen ett så bra verktyg, de känns inte lika långt borta då. Ebbot hade ”laddat ner spelet Google earth”.

Man kan se vårt hus mamma! Och leklandet bredvid mormor och morfar!

Haha. Allt är tydligen spel för honom… nu väntar snart (äntligen) middag på en libanesisk restaurang. Det ska bli så gott! Och sedan sooooova! Som jag längtar. Det brukar vara helt ok att resa, men det här var en 8-timmars dörr-till-dörr – lite väl mastigt. Men imorgon känns det nog bättre! Och på vägen hem delar jag och kollegorna en taxi ända till flygplatsen, så då blir det enklare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.