Att pricka av ett mål

Det roligaste och lyxigaste målet jag har för 2018 är att belöna mig med en riktigt fin väska för allt slit 2017.

Idag var ett ypperligt tillfälle för det! Jag hade spanat in en Gucciväska som jag tänkt köpa här i London. Tyvärr fanns den bara i USA… så besviken! Den jag hittat var svart med gulddetaljer. Jag har ingen svart väska och behöver en lagom stor att ha på jobbet. Gärna där min planner får plats. Och om datorn går ner är det också en bonus.

Eftersom den jag tänkt inte fanns tillgänglig tänkte jag vänta lite till. Göra lite mer research och så. Men så smet jag ändå in på Harvey Nicols. Som lägligt nog hade rea. Och då såg jag en ljuvlig variant av Mulberrys klassiska Bayswater, men med axelrem. I svart med gulddetaljer. Till 30% rabatt, och en bra bit ifrån mitt maxtak. Det var kärlek vid första ögonkastet! Så nu är den min!

Jag ser fram emot alla äventyr vi kommer att ha tillsammans under 2018 (och alla andra år förstås!). Nu är det bara 17 mål kvar att pricka av i år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.