Ready for take off

IMG_2606
Min trotjänare, kabinväskan från DAY Birger et Mikkelsen är nästan alltid med mig på resorna. Handväska, Holly&White/Lindex., Kjol Closet London/Zalando, Polo Soft Goat, klocka Daniel Wellington.
IMG_2612
Guldkedja på kjol = så snyggt!
IMG_2615
Älsk på snurrkjolar!

 

God måndag mina vänner!

Jag sitter i detta nu på väg ut till Arlanda. London calling! Jag ska workshopa mig igenom några dagar – vi ska prata content och nya mål för 2018. Spännande, spännande! Du som följer mig på Instagram vet att London är nästan som mitt andra hem numera… eller kanske inte riktigt, men jag var ändå där ganska många gånger förra året. Och det lär inte bli ändring på det i år. Men det gör mig inte särskillt mycket, det är ju ändå en av mina favoritstäder.

Jag har verkligen fått rutin på att flyga iväg nu. Vet vad jag ska packa ner, hur jag tar mig runt. Vad jag vill äta till frukost (alltid Prêt a Manger) och spårket, ja, det flyter på som aldrig förr (annat var det för ett år sedan, då var min engelska ganska ringrostig. Men nu jobbar jag mer på engelska än vad jag gör på svenska, så jag tänker knappt på vilket språk jag pratar… Och så har jag släppt idéen om att det ska blir perfekt gramatiskt – herregud vad skönt att tillåta sig vara good enough, då släpper det mesta av låsningen automatiskt).

När jag bara stannar någon natt brukar jag se till att boka ett hotell nära kontoret. Men nu när jag är där i hela tre och har med mig en kollega som aldrig besökt staden förut har jag bokat in oss i närheten av Convent Garden. Mysigt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.