Inta soffläge

soffa

Älskar min nya polo från Soft Goat, i mjukaste cahsmere, som jag fick i julklapp av mamma.

 

ljus

Bara gltterkuddarna och adventsstjärnorna kvar, annars är julen bortstädad för den här gången. Lika mysigt det är att ta in granen i mitten på december, lika skönt är det att kasta ut den i början på januari. Konstigt det där, eller hur? 

Bricka från Plantagen, flaska från Claes Olsson, ljusstake från Hay (tror jag, en födelsedagspresent), underlägg från Spode och Eifelltorn från Paris (förstås).

IMG_2560

Jag unnar mig 2 koppar kaffe en dag. En till frukost eller när jag kommer till kontoret. En andra efter lunch. Jag dricker helst med iKaffe. 

Lördag eftermiddag, bra härligt eller hur?

Vi har ägnat några timmar åt att kuska runt på pendeltåg (ibland ifrågasätter jag mitt beslut om att jag inte vill ha bil) för att titta på en solskens-Maja som spelar handbollsturnering den här helgen. Hon stod i mål och släppte bara in ett endaste! Det var så himla roligt att se hur hon trivdes där framför nätet. Och att se att hon inte ärvt mammas bollsinne (eller brist på, kanske jag ska skriva…). 2017 var inte direkt året då jag var med och tittade på alltför många matcher. Tobbe älskar det, så han brukar ta den rollen. Och Maja brukar vara sträng med att hon inte vill att vi ska vara där. Men idag såg hon verkligen ut att trivas med hela familjen på läktaren, så det här året ska jag verkligen se till att vi tittar med, allihop. Det är så mysigt att göra saker tillsammans med!

Ebbot och jag såg första matchen, sedan åkte vi hem igen. Via BunMeatBun för en sen lunch. Jag åt portabellobugare med sötpotatis fries… alltså, hur gott?

Och nu har jag landat i soffan. Så skönt, idag är det kallt ute så en kopp värmande kaffe och lite lördagsgodis med en bra serie (just nu har jag snöat in på Nashville… så där lagom rom comig och lättsmällt. Som jag gillar en eftermiddag i januari. Har verkligen fokuserat på att vila det här lovet. 2017 var mitt mest intensiva år någonsin och jag var fullkomligt 100% slut när jag klev av i december. Så jag har ägnat de senaste två veckorna med att göra i huvudsak två saker:

  1. Mysa i soffan med barnen, Tobbe eller en seria
  2. KonMariat diverse delar av hemmet

Det har visat sig vara en perfekt mix för mig, för nu känner jag mig påde utvilad och taggad att växla upp igen. Tur för mig att jag verkligen tillät mig själv att koppla av och varva ner.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.