Goals 2018

Nytt år – nya möjligheter!

Jag har dock kommit på att jag har två ”nyår”. Ett som börjar nu, den 1 januari. Och så ytterligare ett där i augusti när sommaren är över och höstterminen börjar. Då har jag lika mycket nystartskänsla som nu.

Jag har lovat mig att vara ännu snällare mot mig själv 2018 än jag någonsin varit tidigare. Cut me some slack, göra det jag mår bra av och omge mig av människor som ger mig energi. 2017 var ett riktigt kapprustningsår. Jag satsade på karriären och lät den få massor av utrymme i mitt liv. Under året som kommer ska jag låta karriären vara ett av mina huvudfokus, men jag ska inte arbeta mer – bara smartare. Så tänkte jag göra med fler delar av mitt liv. Bloggen till exempel, den får hänga med i min cykel. Inte tvärt om.

Jag har bestämt mig för att ge mig 18 mål att arbeta för. Några enklare (känslan av att kunna bocka av är ju grym!) och några lite mer utmanande. Jag behöver båda två, för att ta mig framåt. Jag har lärt mig att jag är målorienterad, jag blir mer taggad och får mer gjort om jag har en riktning. Så därför blir 18 mål bra för mig. Det är 1, 5 i månaden. Jag har mixat dem mellan mina 4 byggstenar som jag jobbar efter i livet:

 • Med/för mig själv
 • Med andra
 • Må bra
 • Få saker gjort

Inspirerande outfit – kloka ord – blogga – yoga – KonMari-garderob – nytt hem – Casual klassisk jobblook – Oprah – Isabella – Chic citylook – kick ass motto – Datenights – Vegoispo – Fredrik – Nya platser

18 mål 2018:

För/med mig

 • Inspireras av andra i deras framgång, skriva ner det jag tar med mig i min planner och dela med mig på bloggen
 • Köpa en drömväska som belöning för 2017 års prestationer
 • Lägga 10% av min inkomst på att investera i något som hjälper mig att nå mina mål (t.ex. nya skor som får mig att känna mig framgångsrik, en ny powerkostym, en ansiktsbehandling etc.)
 • Investera pengar (summa privat) i mitt ISK

Må bra

 • Träna 3 gånger i veckan
 • Äta 100% vegetariskt tre dagar i veckan
 • Lägga till en ny vana varje månad
 • Testa att leva som vegan en hel vecka

Få gjort

 • Blogga 3 dagar i veckan: Måndag, onsdag och lördagar
 • Planera min vecka varje söndag (50 av 52 veckor)
 • Avsluta KonMari
 • Skriva bullet journal 260/365 dagar (snitt 5 dagar i veckan)

Med andra

 • Hitta ett nytt drömboende
 • Resa till en ny plats med någon jag älskar
 • Ha dejt med Tobbe en gång i månaden
 • Åka på en riktigt härlig familjesemester

Sen har jag två ”hemliga” mål, som jag lovar att dela mig mig av när jag når dem… De är av lite privat karaktär, så jag håller dem för mig själv ett tag till…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.