Weekly plan

Skål för en ny vecka! (Mörkret mina vänner, mörkret…)

Inspirerad av bästa Forni bullar jag upp med veckans planer. Fler än jag som tycker November susar på som aldrig förr! På fredag är det redan December. Jisses!

Måndag: Min hämtdag och eftersom middagen är i princip färdiglagad (lagade extra mycket igår) så ser jag fram emot en lugn kväll med barnen. Det händer otroligt mycket på jobbet just nu så jag skrapar ihop energi där jag kan dessa veckor. På lunchen ska jag träffa en kollega och fira att vi fyller fem år på Thomas Cook. Vi började på exakt samma dag.

Tisdag: Jobbar ganska sent, ska intervjuas om vårt projekt till intranätet. Kul att det man gör får så mycket uppmärksamhet! Efter en fullspäckad dag på kontoret ska jag sträcka ut mig på ett Flex-pass.

Onsdag: Har dejt med mina väninnor Ullis och Jenny. Vi har känner varandra i över tio år och jag får alltid massor av energi av att träffas. Innan set ska jag klämma in en session på gymmet. Jag tränade med instruktör förra veckan (kunde inte gå på 3 dar, är otroligt ur form). Fick iaf grymma övningar som jag vill fortsätta med.

Torsdag: Julpyssel i skolan. I år med två små elever. ❤️ blir någon enkel middag efter, typ hemkörd pizza. Man kan inte orka allt.

Fredag: 1 december! Otroligt! Det blir förstås mysfrukost framför julkalendern. Tomtegröt, mandariner och varm choklad/kaffe. Sen blir det äntligen en ”vanlig” fredag. Förra veckan hade vi årlig konferens med jobbet. Trevligt förstås. Men jag äääälskar hemmakvällar. God mat, en bra film i soffan och bara landa inför helgen. Jag behöver mina rutiner.

Lördag: När Maja tränar på morgonkvisten ska jag gå en lång promenad. Lyssna på någon härlig podd och andas in vinterluft. När träningen är över piper vi in till city. Maja ska på kalas. Jag ska passa på att beta av några ärenden och köpa ett gäng blommor på Hötorget med mig hem innan vi åker hemåt i skymningen. Sedan blir det lugna gatan.

Söndag: Mina söndagar blir bäst om jag kan förena nytta, avkoppling och förberedelser. Försöker angripa någon rörig låda, garderob eller skåp. Vilar med någon serie. Pussar på barnen. Sätter ihop outfits för veckan. Stryker outfitsen. Skriver i min Bullet journal. Laddar om för en ny vecka.

Det var min vecka det. Den känns ganska mastig om jag ska vara ärlig. Minns inte sist jag hade en vecka med kvällar obokade. 2017 har helt enkelt tagit mig med storm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.