Good morning London!

Hej hej från the UK! Jag pep hit i går eftermiddag för att vara med på ett möte idag. Jag lyckades boka ett superrart rum (du som kollar insta story har redan sett det). Jag har sovit gott under fluffigt duntäcke och nu dricker jag pepparmintte framför BBC:s morgonprogram (min rutin när jag är här).

Om en stund blir det frukost på Pret a Manger, en annan Londonrutin. Inte klokt att jag har Londonrutiner nu för tiden… har varit här fem gånger här hittills iår. Det är lite obehagligt att vara här när det händer så mycket i stan, vi bor alltid på gångavstånd från kontoret, som ligger en liten bit från den innersta stadskärnan. Allt för att undvika tunnelbana och populära ställen som samlar folkmassor. Det här hotellet heter The One Tun Pub & Rooms, ett tips! Ligger bara några hundra meter från tunnelbanan och Smithfield market.

Igår åt vi italienskt på Pulpo. En otroligt myyysig restaurang med supergod mat. De hade massor av italienska smårätter på menyn som vi beställde in för att dela. Gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.