God morgon Palma

Hej mitt i Jobbveckan på Mallorca!

Jag flög hit i måndags fm o sedan dess har det gått i ett svep.

Låååånga dagar med workshops – helt på engelska – inte konstigt att jag känner mig lite mosig i huvudet.

Vi har förstås ätit gott och haft det trevligt, mitt projektgäng o jag. Men bra rutiner finna ju inte riktig, jag äter ganska långt ifrån min vanliga meny. Jag är iaf glad att jag bestämt mig för att skippa vinet på vardagarna. Mår lite bättre då.

Jag är inne i en träningssvacka deluxe. Kommer mig inte för. Är ur form (och det är ju sååå tungt att ta sig tillbaka). Jag har därför bestämt mig att unna mig träning istället för att tvinga mig till den. Göra det jag gillar. Igår fick jag till ett skönt yogapass på hotellrummet och nu på morgonen blev det en rask morgonpromenad på ca 5 km runt Palma. Så skönt!

Idag väntar nya möten innan vi flyger hem imorgon förmiddag.

Nu – frukost!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.