Copenhagen love

Jag är fulltankad av kärlek, höstinspo och nyfunnen pepp. I helgen har jag o T varit i Köpenhamn. Alltså, den bästa födelsedagspresenten jag kunde få där borta i April då allt snurrade för fort med jobbresor (hittills har jag varit på sju stycken och två till är redan inplanerade). När jag längtade efter nya utmaningar på jobbet för ett par år sedan visste jag inte hur mycket det sliter på hela familjen att hatta runt och rodda ett tungt globalt projekt, där jag är en av dem som leder arbetet framåt. Be careful what you which for – så att säga.

T är en klippa i allt detta. En superpappa som roddar barn, aktiviteter, hem och heltidsjobb! Samtidigt som han är min största supporter.

Därför har den här helgen varit extra betydelsefull. Några dagar bara vi, med tid för att andas, bubbla och vandra hand i hand. Och som vi har vandrat! Gata upp och gata ner. Över 50000 steg tillsammans. Köpenhamn var verkligen en toppenstad. Så cool, chic och ruff som jag förväntat mig. Vi har planlöst tagit oss mellan goda luncher, eftermiddagsvin på uteservering och mumsiga middagar på coola restauranger som T omsorgsfullt valt ut. Min finaste som ansträngt sig så för att hitta ställen som jag gillar.

Inspirationskontot har fått sitt. Miljöerna har verkligen gett mig energi. Köpenhamnskorna har varit så där rockigt chica vilket fått mig sugen på höstgarderoben. Jag har hittat en superfin blus som passar perfekt in i min look book för den nya säsongen. I övrigt har minnen över vad som redan finns i garderoben väckts till liv. Jag ser verkligen fram emot att möta hösten i min stil.

Matmässigt kunde vi inte haft det bättre. Jag har ätit såå gott! Moules frites, pullled suck burgare, fisk, wienerbröd – mums!

Köpenhamn får helt enkel 5 G av 5 möjliga!

GGGGG

Det enda skulle väl vara att det är en ganska dyr stad… i övrigt tipp topp!

Bjuder på en liten bildkavalkad av helgen som gått:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.