Youtube – mitt nya Netflix?

När jag upptäckte Netflix för några år sedan blev jag besatt. Det var som att en helt ny värld öppnade sig. Jag har alltid varit en tv-junkie av rang. Jag plöjer serier och filmer, en och annan dokumentär slinker ner – och förstås allt som har med renoveringar/leta hus att göra. Det är min guilty pleasure.

Emily Norris

Sedan i våras har Netflix blivit utmanad av Youtube. Javisst, sist på bollen, men det finns ju en värld av härliga, inspirerande kanaler därute. Mina allra bästa klipp är:

  • Städning/organisering
  • What I eat in a day
  • Härliga mammavloggar med massor av energi

Jag har samlat på mig några favoriter som jag varvar ner med på kvällarna. Det finns inget som får min dag att rinna av mig och min puls att gå ner som ett klipp med städ- eller ordning och reda-tips.

Här är mina favoriter just nu:

  • Emily Norris  – superhärliga brittiska/kanadensiska som är cool, smart och driven. Och så har hon tre (!) söner under 7 år.
  • Kendra Atkins – min första favorit. Kendra har två tvillingflickor på åtta månader och varvar matdagbok, inredning make up/skönhet och inblickar i hur det är att ha två bebisar hemma.
  • Anna Saccone – en riktigt superyoutubestar, hon och hennes man driver SaconeJolys – den irländska familjen i England som postar vloggar och dokumenterar sitt familjeliv varje dag! Imponerande. Anna är så där härligt vanlig och det är det som inspirerar. Jag följer hennes kana för mat, inspo och härligt häng.
  • VasseurBeauty  – har superbra ordning och reda-hacks, en söt liten son och ett superstort (och städat) hus
  • Clean My Space – min senaste favorit som jag hittade igårkväll. Superbra tips för hur du städar, håller ordning och får ett härligt rent hem.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.