3 säkra tips för fredagspepp

Idag är första fredagen efter en tillbaka till rutinerna-vecka. Nåja, jag började ju jobba igår men de vanliga fredagskänslorna kickade igång ändå. Så härligt med lite extra pirr!

Jag älskar mina fredagar, det är nog min bästa dag på veckan. Inte nog med att vi har städerska hemma som fejar, så att jag kan kliva rakt in i ett nystädat hem. Jag ser alltid till att göra det där lilla extra som gör att hela familjen mår tipptopp när helgen drar igång.

Idag invigde jag till exempel Ebbot i ”after shool fredags treaten”, som man får efter varje avslutad skolvecka. Idag blev det en snickers till hans stora förvåning. Nu kommer det inte bli godis varje vecka, men en lite extra lyxig pick me up blir det allt.

Annars är det tre saker jag alltid försöker bocka av i fredagsförberedelserna för att säkerställa den att den där peppen infinner sig:

IMG_2376.JPG

Duka extra fint och ät något du tycker extra mycket om. Idag blev det klassiska tacos för hela familjen. Annars står faktiskt take away högt upp på önskelistan, det är så skönt att slippa laga mat. Vi varvar mellan sushi och libanesiskt, de är mina favoriter.

IMG_2378.JPG

Snittblommor gör verkligen så mycket i ett hem! Så inbjudande. Dessa godingar köpte jag faktiskt förra veckan, ett ”panik”-köp på Ica för att min torghandlare verkar vara på semester. De är inne på dag 6 nu och är så fina. Ett annat hett tips är ett lyxigt doftljus nu när det (äntligen?) blir tända ljus-mörkt om kvällarna.

IMG_2384

Köp hem dina godaste treat. Mina bästa är torrostade mandlar och choklad. Alltid choklad. Och en flaska rosé av en sort jag inte testat förut.

 

Vad unnar du dig till fredagsmys?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.