Mood board: Hallen

hallen
Här hemma jonglerar vi en familj på fyra på 80 m2, fördelat på två sovrum och ett kombinerat vardagsrum och kök. Plus ett badrum, en liten hall och en balkong. Det är lite av en utmaning kan jag säga. Vi har valt att bo kvar så här så länge Ebbot går på förskolan (som ligger granne med oss… så praktiskt!). Nu när har börjar förskoleklass kanske det blir så att vi flyttar på oss. Men just nu är läget så här: Om en sak ska in, då ska den andra ut. Typ.
Ebbots växa säng var tvungen att växa lite till, och då fick inte hyllan i moodboarden ovan plats i barnens rum. Jag klurade lite och kom fram till att den nuvarande hallösningen inte riktigt kändes up to date, där står nämligen en liknande möbler, fast med fem ”luckor” på längden. För att skapa sittplats i hallen, när små barn ska klä sig. Den är praktisk på så vis att alla i familjen har varsin korg för vantar, mössor och annat – plus en korg för pappersinsamling. Men det känns inte riktigt som att vi behöver ta upp hela den där ytan nu, bara för att kunna sitta. Och hyllan är sååå sliten. Så jag har bestämt att den hyllan får maka på sig, för att göra rum för en lite mer välkomnande lösning.
Pallen, det lilla ekollonet och lampan hittade jag på Jotex, de har jag precis klickat hem. Jag hoppas de kommer till veckan! Korgarna vi redan har är naturfärgade, jag ska fixa lite sprayfärg och måla dem antingen grå eller vita. Spegeln och den smarta lilla anslagstavlan kommer från Ikea, de tänkte jag fiska upp nästa gång jag har vägarna förbi.
Ska nog passa på att måla om väggarna också, de är något slitna efter barnvagns- och förskoleåren.

3 tankar på “Mood board: Hallen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.