Green smoothie bowl

frukost

Eller som jag vill kalla den: Min standard vardagsfrukost.

Den här håller mig mätt nästan ända fram till lunch (jag skulle kunna äta en hel frukostbuffé inklusive allt till frukost och ändå behöva äta något litet för att hålla mig igång fram till lunch – jag har ett stort bränslebehov helt enkelt). Inte nog med det, den är busenkel att göra.

Du behöver:
1/2 stor banan
1/2 stor avocado
En stor näve bladspenat
Någon deciliter osötad mandelmjölk

Topping:
Ta det som du gillar och har hemma jag brukar se till att få in mer fibrer och protein i form av chia- och hampafrön samt något färskt bär, helst blåbär. Annars är kokos, nötter, frön, hallon, jordgubbar, färsk mango eller gojibär också gott att ha på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.