Skansensöndag

En gång varje sommar ska vi besöka Skansen. Det är sen gammalt. Eftersom T skulle agera flytthjälp till farmor fiskade vi med mormor och morfar för att fika, kika på björnar (som var så söndagsseeeega), testa lyckan på lotteri och kanske åka en karusell, besöka någon gammal konsumbutik och se på glasblåsarn.

Det blev en riktigt mysig dag. Så härligt att få springa av sig och få frisk luft. Och jag fick catha up med mamma och pappa.

Jag uppskattar verkligen att få göra utflykter, särskilt under en i övrigt väldigt lugn midsommarhelg. Fick tanka barnen ordentligt inför en arbetsvecka ifrån dem (åker till Belgien imorgon). Nu känns kroppen så där härligt avslappnad och fylld av energi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.