Semestermood

Efter en superintensiv vår (läs globalt transformationsprojekt med resor till fram och tillbaka till de europeiska kontoren, tight deadline och workload overload) är jag så himla glad att vi verkligen har valt att unna oss semester i år. Jag har inte mindre än 5 härliga semestertrips att se fram emot i sommar. Hur lyxigt?

Den första börjar redan på fredag. Efter skolavslutningen ger vi oss ut till Arlanda för att flyga ner till Spanien. Där ska vi hänga i nästan en vecka, med fokus på sol, bad och återhämtning. Vi har lånat min svärmors lägenhet som ligger mitt i Torreveija och det ska bli så himla skönt med lite spansk försommar. Vi firar helt enkelt in sommarlovet på allra bästa sätt.

Eftersom vi reser med handbagage gäller det att tänka till med packningen. Jag konstaterade nyss att min sommar/semestergarderob lämpar sig bättre för tvåveckorsresor med näst intill obegränsad bagagevikt (Hej Sunwing!) än en sexdagarstripp med en carry on. Får helt enkelt sålla och snåla med packlistan. Men med tanke på att vädeprognosen visar solida 28 grader hela resan så behövs ju inte mer än tunna klänningar, svala tishor och korta shorts. Och några bikinis förstås.

Jag skulle gärna packa ner nedan i väskan – det skulle bli en perfekt semesterlook. Bikinin är i och för sig min, så den slinker ner. Blått, grått och vitt är den perfekta kombinationen – särskilt när jag blivit lite brun, så det är min årliga semesterbas.

Nu kan jag knappt bärga mig tills det blir fredag…

Spanien 2017

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.