Vit spets, ljuva rosor och finaste kappan

God eftermiddag!

Jag och Maja ska strax trippa ner till bussen för att åka på middagsbjudning hos goda vänner. Egentligen var hela familjen bjuden, men liten är krasslig så det blir bara vi flickor som åker. Jag tar tillfället i akt att klä upp mig lite. Nästintill inviger min alldeles nya vinterkappa från Soaked in Luxury Den är fullkomligt ljuvlig, ville så gärna visa er, men hua vad svårt det är att fota marinblått rättvist. Här ser ni den lite bättre. Till det blev det en sommarfavorit, spetsklänning från Lindex och rosettskärp från Asos.com.

Det ska bli så kul att få gå bort!

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Blommor till värdinnan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.