6 saker jag älskar med hösten

SONY DSC

1. Jag kan tända hur många ljus jag vill! Det finns inget mysigare än att komma hem, glida ur jobbklänningen och i sköna hemmakläder och sedan gå omkring och tända mina ljusstakar. Så mysigt, stämningsfullt och skönt för trötta ögon efter en dag framför datorn. Idag matchar jag ljusen med den ljuvligaste rosbuketten i ljust syrenlila, som jag köpte på Hemköp i fredags, still looking good!

SONY DSC

2. Maten. Mustiga grytor, värmande soppor och massor av goda rotfrukter. Och kantarellerna… jag skulle kunna leva på kantareller som är min absoluta höstfavorit. Och ingen god mat utan…

SONY DSC 3. …ett riktigt gott och smakrikt rödvin. Sommarens rosé får stå tillbaka för höstens mörkare syster.

SONY DSC

4. Mysiga fredags- och lördagsmiddagar i soffan framför något bra program.

SONY DSC 5. Lååååååånga, härliga helgfrukostar. På bilden: Smoothie med kokosmjölk, mandelmjölk, kokosvatten, mango, banan, ingefära, kanel och kardemumma. Osaltad, ekologisk riskaka med ekologiskt jornötssmör och hallon. Ägg. Latte. Perfekt recept för en god frulle.

image4xxl

6. Modet. Jag älskar, älskar, älskar den här looken! ”Tyvärr” är den designad för chica flickor under 160 cm, så jag är 15 cm för lång. Men ändå! Ljuvlig! Måste skaffa mig en basker pronto.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.