Saker jag borde unna mig

20131023-180015.jpg

För några veckor sedan satt jag och pustade efter ett ovanligt bra friskispass pratade ledaren om skor. Ett år håller ett par hyfsade skor om du tränar tre gånger i veckan. Det gör jag ju ganska ofta, så jag blickade ner på mina egna skor. Räknade bakåt i huvudet och konstaterade att mina för länge sedan passerat bäst före-datum. Är det kanske därför jag till och från fortfarande får ont i ryggen? Och i benhinnorna? Och lite i knäna ibland? Jag borde verkligen hitta ett par nya träningsskor. Helst några med lite studs i, mina nuvarande är alldeles stumma. Men de måste ändå kännas stabila. De här söta är från Soc/Stadium, de har ett bra pris och en glad färg – precis som jag gillar. Kanske något att unna sig?

Annat jag borde investera i är ett besök hos naprapaten, en skön ansiktsbehandling och kanske en massage. Men varför är det så svårt att motivera ”köp” till sitt eget välbefinnande?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.