En look för en höstkille

ebbot höst

Precis så här vill jag se familjens minsting i höst. I preppy, klassiska kläder utan skrikiga färger och skräniga figurer. Tur att jag hittat Pompdeluxe, och återupptäckt Gap och Zara som kan förse båda barnen med sådana kläder när våra lokala kedjor inte levererar en höstkollektion som faller mig i smaken. Maja har kommit upp till stora avdelningen och där är det alldeles för mycket förpubertalt med skarpa kontraster, grälla färger och glitter för min del. Maja fick ett lass med höstnyheter från Pompdeluxe i sexårspaketen så nästa gång är det lillebrors tur att få garderoben uppdaterad. Och det behövs! Han växer så att det knakar och jag gillar att handla ett helt gäng plagg på en och samma gång så att garderoben är lättkombinerad och inte så spretig.

Chinos och mösset från Zara, skjorta, tröja och duffel från Gap och kängor från Kavat/Brandos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.