Sex år

20131004-154416.jpg

Idag är det en strålande vacker höstdag, mycket lik den jag upplevde för sex år sedan. Då promenerade jag igenom Tallkrogen för att få igång värkarna ordentligt. Exakt vid den här tidpunkten hade vi bestämt oss för att åka in till BB. Åtta timmar senare var den vackraste lilla bebiflickan född. Maja Elin, min kära dotter. Du berikar mitt liv. Lär mig nya saker varje dag. När din ögon glittrar av glädje smälter mitt hjärta. Du är den finaste tjejen jag vet. Jag älskar dig till månen och tillbaka. Jag är så stolt över att jag och din pappa har fått vara föräldrar åt dig i sex år redan.

Grattis på födelsedagen Maji (ja, jag vet att du inte älskar när jag säger så, men du är min Maji).

2 tankar på “Sex år”

  1. Grattis också till den lilla mamman! 6 år som säkert gått fort men som inneburit många härliga stunder och också en del jobb 🙂 jag saknar dina uppdateringar och är sååå glad när du nu uppdaterat oftare! Din blogg är så mycket feel-good för mig! Med enkla medel oftast! Många storbloggare har feelgood lösningar som ekonomiskt inte passar en mammaledig mamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.