Bästa dejtnight

20131002-155310.jpg

Igår bjöd jag ut mannen i mitt liv på dejt. Vi gör det alldeles för sällan. Trots att vi numera har ganska stora barn och är bortskämda med stora barnvaktsmöjligheter. Vi ska bli bättre på det har jag bestämt. Bättre på att investera i varandra. Och i familjen. Jag har upptäckt att det som är allra mest värdefullt för oss är tid tillsammans. Därför startar jag med nya arbetstider från och med oktober. Jag jobbar 85%, två dagar fulltid (när vi ändå har hämthjälp) och tre dagar i veckan slutar jag tre. Jag vill hinna med mina barn. Det kommer jag att göra nu. Det känns så bra i hjärtat.

Men för att återgå till igår. Jag hade bokat bord på Delikatessen Bistro & Bar på Krukmakargatan 22. Har länge varit sugen på det stället och de uppfyllde alla mina förväntningar. En ljuvlig litet franskt ställe inhyst i en gammal brandstation. Det var så mysigt, fint och vackert. Till och med toaletten var underbar. Och maten. Herregud! Franskt plock, moules frittes och crème brûlee. Med cremant i glaset. Mums! Om ni vill gå på dejt i Stockholm, gå dit!

20131002-155327.jpg

2 tankar på “Bästa dejtnight”

  1. Tack för tipset!!! SKa prövas!

    Håller med dig om tiden! Jag jobbar 80% och skule inte hinna med någon kvalitetstid med barnen annars!!

  2. Bra restaurangtips, låter jättemysigt!
    Grattis till beslutet att gå ner till 85%, haha om man nu får säga grattis till en sån sak!? Men när man väl bestämt sig för det och har möjligheten att göra det känns det som ett bra beslut för hela familjen! Jag hoppas att vi kommer att hitta en bra lösning för oss när vi kommer till dagisåldern. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.