The places we have been…

… And the places we want to go to…

20130923-200605.jpg

20130923-200617.jpg

20130923-200630.jpg
Vackra illustrationer på Helsingfors, London och New York

Vi reser ganska mycket i min familj. Jag älskar att skriva packlista, fylla väskan och andas Arlandaluft. Trängas i ett konservburkssliknande utrymme och sedan kliva ut och dra in ny, annorlunda luft i lungorna. Resandet är inte bara avkoppling utan upplevelser, energipåfyll och chansen att verkligen hinna se varandra. Jag har alltid en resa inplanterad, om än bara i huvudet, i drömfasen. Min nästa resa blir en äkta drömvariant, på riktigt. NYC, det stora äpplet, New York. Kan knappt bärga mig. Men innan mina lungor ska fyllas med amerikanska avgaser, dofter i multum o andra spännande USA-partiklar ska några årstider passera. Då måste jag ju få fördöma lite eller hur? Det sägs att människor som har en resa att se fram emot är lyckligare än andra. Medan jag drömmer mig bort mot Hudson River, Broklyn Bridge, Fifth Avenue och Central Park skulle jag gärna vilja vila ögonen på illustrationerna skapade av min Etsyfavorit Laura Amiss. Så fina. Jag har redan Amsterdam, nu vill jag gärna hänga upp andra städer i mitt hjärta.

2 tankar på “The places we have been…”

  1. Ja, men det är ju så underbart att resa! New York skulle jag också vilja åka till men förhoppningsvis kommer vi iväg på en långresa till Florida i vår med barnen. Det ser jag fram emot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.