Hej då sommaren 2013!

SONY DSC

Wow, vilken sommar det har varit. Vi kramade ut det allra sista med en semestertrip till Gran Canaria. Jag gillar det där med semester i september. Då blir sommaren extra lång och jag får verkligen avsluta på topp. När vi landade på Arlanda i torsdags morse – tolv timmar försenade (men det glömmer vi nu) – var det verkligen höst. Elva grader, regn och rusk. Men det gör faktiskt ingenting. Jag känner mig färdig med min vackra sommar som jag blivit bjuden på. En sommar fylld av roligt jobb, bästa kärleksboosten i form av en hel veckas vuxensemester på Mallorca, västkusthäng, rosévin på balkongen och sedan ett finfint avslut på Sunwing. Det kan inte bli mycket bättre än så! Tack sommaren 2013! Hoppas din syster sommaren 2014 blir minst lika härlig. För visst drömmer jag om den redan nu. Tankar om ännu en septembersemester finns i huvudet. Den som lever får se. Nu ska jag i alla fall ladda om till höst, välkomna krispig, hög luft, ytterplaggsskifte och nya färger i naturen. En god bok på tunnelbanan, massor av tända ljus framför tvn och välgörande träning och vila. I helgen lägger jag undan alla skira sommarplagg, smaskar på höstfavoriten kantareller och häller upp ett glas mustigt rödvin. Tänk, varje årstid har verkligen sin charm.

0 tankar på “Hej då sommaren 2013!”

  1. Vi gör samma fast omvänt, och åker två veckor i maj. Oavsett månad är verkligen en eller två veckor utomlands hälsofrämjande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.