@Sunwing

20130916-075902.jpg

God morgon måndag! Vi är mitt i semesterlunket på Gran Canaria. Hänger med Lollo & Bernie, förundras över hur stora barnen är som vågar bada djupare o mer än förra året, träffar kompisar, orkar vara uppe o titta på kvällsshowen, pottränar och är ute på äventyr. Jag spaar och tränar, vi äter gott o dricker gott. Nu ska vi se till att klämma ut det allra bästa ur de två dagar som är kvar, de första två regnade (!) nämligen bort, så det känns snarare som en weekend-trip än en solvecka. Men solen är här nu och vi har det lika ljuvligt som alltid på Sunwing!

Idag har vi bokat in en Lollo visit, hon kommer o hälsar på oss i vår lägenhet vid nio så jag ska kila ner till Mini Market o köpa lite frukost till familjen att äta på balkongen. Det blir nog sista balkongfrukosten för iår, tror ni inte det?

0 tankar på “@Sunwing”

  1. Underbar bild och beskrivning. Precis så som Sunwing-semester är. Avkoppling och upplevelser – och utveckling! – på en och samma gång. Och när det är dags, välkommen tillbaka till jobbet!

    Ps! När det blir regn på semestern så är det verkligen suveränt att bo på Sunwing. Då finns ändå alltid något att göra för barnen. Och, glada och nöjda barn är ju dito föräldrar eller hur!
    🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.