Bästa mellisen: Smoothie!

PicMonkey Collage

Både jag och barnen är barnsligt förtjusta i smoothies. Nåja barnen är väl alltid barnsligt förtjusta, eftersom de är just barn. Men i alla fall. Vi dricker dem till frukost och ibland till mellis. Den här varianten är extra bra som just mellanmål eftersom den är riktigt mättande. Perfekt för mamman efter träning och för barnen som gör av med så mycket energi att de behöver fylla på med allt de kan få i sig.

För 2 personer behöver du:
1 dl fryst mango i bitar
1 banan
2 dl mandelmjölk
1/2 burk kokosmjölk

Mixa allt och servera i glas med ditt finaste sugrör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.