Hello september

sep

Idag var dagen då hösten kom. Det kändes i luften när jag cyklade till träningen och det känns i förväntningarna. En ny årstid, med massor av spännande på agendan. Därför tycker jag att vi kickar igång den nya tiden med ett traditionsenligt månadsmålinlägg. För även om jag inte alltid följer allt som står i dessa inlägg, så är det ett ypperligt tillfälle att samla tankarna inför den nya månaden. Jag tänker lägga upp mina mål i tre olika kategorier För kärleken, för kroppen och för själen, med två mål i varje – det blir en bra mjukstart.

För kärleken

♥ Ha en fullkomligt underbar semester på Sunwing med hela familjen. Jag ser fram emot att klämma ut det allra sista av en helt fantastiskt sommar
♥ Ordna dejtnight på restaurang med min alldeles egna drömman

För kroppen
♥ Äta rent till största delen av min tid – med undantag fredag- och lördagskvällar
♥ Träna tre gånger i veckan, ett pass ska vara en riktigt utmaning, ett får vara ett ”vanepass” såsom medeljympa, cykling till jobbet eller en springtur och ett ska vara ett pass som mjukgör kroppen – yoga, flex eller afro tillexempel.

För själen
 Gå på bio och äta middag med min syster och min mamma
♥ Rensa förrådet – rent hus, rent sinne- så är det i min värld!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.