Kjolskola del 7: Behåll sommarkänslan i höst!

work your summer

När det blir lite kyligare ute finns det mängder med knep att ta till för att behålla den där sommarkänslan lite, lite längre. Ett tips är att inte stuva undan dina skira sommarklänningar riktigt än. De har nämligen fortfarande en perfekt funktion i din garderob – med rätt accessoarer får du den svala klänningen att funka i de flesta sammanhang. Till jobbet, eller om du vill vara lite mer dressad, kombinerar du din klänning till ett par pumps – med eller utan heltäckande strumpbyxor, dagstemperaturen får avgöra, en nättare cardy och en fin höstfärg på läppar och naglar. På helgen byter du ut pumpsen mot ankelboots eller converse. Släng på dig en grovstickad kofta modell större och känn dig redo för shoppingturen, biobesöket eller söndagsmiddag hos mamma. Med strumpbyxa, kofta, trenchcoat, sjal och stövletter kan du bära dina tunnare plagg i stort sett året om – det gör jag, även om jag lägger undan mina allra knalligaste plagg till nästa sommar.

Klänning, Joy the Store, Cardy Oasis, Sandaler Zara, Väska Lindex, Halsband Asos.com, Stickad kofta, H&M och stövletter Din Sko. Allt till riktigt bra budgetpris 🙂

0 tankar på “Kjolskola del 7: Behåll sommarkänslan i höst!”

  1. Jättebra tips och jättesnyggt collage!!! Jag blir shoppingsugen men ammar nu så det är så trist att bara leta amningsvänliga plagg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.