S.O.M.M.A.R.L.O.V

semester

bildkälla

Som ni kanske förstått har bloggen gått in i semestermood deluxe. Imorgon kliver vi på X2000 som på några (nåja, ganska många) timmar tar oss till västkusten. Där väntar mormor, morfar, moster Ninni och hennes T på oss. Och förhoppningsvis sol, skaldjur och iskallt vin. Vi ska tillbringa några lata dagar på landstället innan barnens äventyr fortsätter med sina morfärldrar. Själva passar jag och T på att hoppa på flyget ner till ett kokande Palma där en vecka på den mallocranska sydkusten väntar. Oh, så spännande det ska bli att upptäcka den urmoder av charteröar. Så om ni inte hör av mig på en stund vet ni varför. Intagrammar gör jag nog ändå, så vill ni vill kika lite ”bakom kulisserna” så länge så finns jag där. Girle är det förstås där med.

0 tankar på “S.O.M.M.A.R.L.O.V”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.