Glass, isvatten och palmaguide

20130707-152610.jpg

Jag och Ebbot har landat på balkongen efter några timmar på beachen nerför gatan. Vilken underbar sommardag! Nu har jag bestämt för att resten av sommaren blir precis så här härlig. Ebbot har fått vaniljglass och själv smuttar jag på ett glas isvatten och bläddrar lite i Wallpspers Palma-guide. Det är mindre än tre veckor kvar till avfärd så jag har börjat fundera på vad vi ska fylls vår semestervecka med. Ska bli spännande att verkligen upptäcka en ny destination tillsammans. När man reser med småbarn blir det lätt så att man stannar på hotellområdet och dess absolut närmsta omnejd eftersom det helt enkelt blir för meckigt annars. Men nu när vi bara är två vuxna har vi oceaner av tid att utforska Mallorca och dess pärlor.

0 tankar på “Glass, isvatten och palmaguide”

  1. Härligt! Vi var där på bröllopsresa och bodde vid Playa de Palma men gjorde en del utflykter. Norra sidan gillade jag bäst 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.