Ny klänning+kaffeslurp

vila

Åh, vilken ljuvlig lördag. God frukost imorse med barnen, som jag i mitt stilla sinne hoppades skulle bli sådär lugn och harmonisk som lördagsfrukostar är i min fantasi. Istället spillde Ebbot ut mjölken, Maja krävde mer, mer, mer mat och äggen var svårskalade. Haha, jag har efter snart sex år som mamma fortfarande inte förstått att måltider+småbarn=inte oftast lugn&ro. Nåväl. Vid elva pep jag iväg på träning. Skönt! Efteråt belönade jag mig med en powersmoothie från Naked Juice Bar som har öppnat i FC. Mums! Nu har jag fått ett nytt favvolunchställe.

Just nu väntar vi in fina sis o hennes boyfriend som kommer på middag och häng! Hemmagjorda hamburgare, glass, jordgubbar, rosé och annat mums. Just nu smuttar jag dock på kaffe i favoritmuggen från Pip och trivs i min fina klänning som jag fyndat från Vila/Campadre. Högsommarvänlig i krispigt vitt! Som gjord för att packa ner till Mallis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.