Helgen startar nuuuuu!

SONY DSC

Mitt fredagsrecept nu när kidsen knoppat: Rosé, springpepp i form av Martina Haags bok Heja! Heja! som jag köpte idag, torgrosor i cylindervas från Lagerhaus och nya, fina lyktan från Lisbeth Dahl/Campadre. Och en liten, ljuvlig pralin.

Är extra fredagspepp idag. Jag undrar om det beror på att jag har checkat av alla mina fredagstraditioner som jag lagt mig an sedan jag började jobba igen efter mammaledigheten. Tänk föressten att jag redan varit workingmom of two i tio månader. Idag har jag köpt blommor på torget. Haft fredagsmys med barnen, som på de bästa av fredagar består av något gott i glaset och lite snacks i en skål i Majas rum där vi turas om att välja snuttar från Svt Play att titta på. Jag och lillebror tröttnar ganska fort. Då leker vi flygplan. Dansar lite. Idag kammade han mitt hår. Nu inväntar jag fredagstradition nummer tre: Sushi. Maximal pleasure, minimal effort. Precis som det ska vara en fredagskväll.

Helgen bjuder förhoppningsvis på lite sol, träning, systerbesök, god mat och en massa glada familjemedlemmar! Ha en finfin kväll allihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.