Lollo & Bernie 4.0

En av höjdpunkterna de senaste somrarna har varit att besöka giraffen och björnen i något trevligt land. Det blev Rhodos och Sunwing Kalithea Beach sommaren 2010 när en väldigt liten Ebbot låg i magen, knappt en ärta var han, men oj så trött och illamående han gjorde mig. Vårt första möte med Sunwingkonceptet var först något kaosartat, vi klev rätt in i mängder av barnfamiljers något högljudda sommarsemester. Men bara efter några timmar upptäckte vi tjusningen. Allting var uppbyggt kring att vi som barnfamilj skulle ha det så bra som möjligt. Allt var anpassat efter Majas behov. Vilket under den här semestern var gurka, fetaost och prinskorv till frukost. Ost och spagetti från barnbufféen lunch och middag. Mini Land. Play & Splash och något reserverade träffar med Lollo & Bernie.

Andra träffen med SWR blev Sunwing Fañabé Beach på Teneriffa. Det blev en riktig fullträff! Två veckor med sol, bad och glada barn. Ebbot var en liten tjockisbebis som genast blev väldigt förtjust i barnfavoriterna – han fattade ju inte att han borde vara rädd för dem – och sedan dess håller kärleken i sig. Teneriffa var verkligen ett supermysigt ställe att åka till. Fint och lite intimare hotell med ett bra läge.

 

Förra året åkte vi till en klassiker i Sunwing-familjen: Sunwing Arguineguín på Gran Canaria. T var där som grabb och lagom till vårt besök var hotellet nyrenoverat. Det var helt klart det snyggaste hotellet jag varit på av dem tre och hela familjen trivdes så himla bra. Därför kändes det självklart vart vi skulle när vi skulle boka årets semester (nummer 2), vi har i år gjort något som vi aldrig gjort tidigare: Vi åker tillbaka till samma resmål och samma hotell. Som vi längtar. I september bär det av. Jag ser fram emot att hänga vid poolen, jag längtar ihjäl mig efter kyckling, bacon och avocadosalladen och cheeseburgaren de serverar i Miguels Kitchen. Jag längtar efter det goda rosévinet. Jag ser fram emot att träna, spaa och bara hänga med familjen. I år har vi slagit på stort och bokat en Big Family-lägenhet, den är 70 kvm och har två riktiga sovrum, ett för oss och ett för barnen. Havsutsikt på balkongen gör sitt. Familjesemester deluxe…

lpasuna LPASUNAA34QSE_3002_10_39

Foto: Ving.se

 

0 tankar på “Lollo & Bernie 4.0”

  1. Visst blir man fast i SWR när man testat! vet inte hur många vi besökt och hur många ggr var (3 minst på arguineguin). Jag får nog ta och söka jobb på Ving jag med, blir ju ruinerad på det här beroendet, haha 🙂

    kram och ha en skön sommar!

    1. Ja. Jag äääälskar SWR. Och nu när jag även är ansvarig för webbpresentionerna av hotellen känns det verkligen som om jag är en del av sunwingfamiljen.

  2. Här har vi precis slagit till och bokat swr alcudia för tredje gången (dock inte i rad), rekordtidigt för oss men så härligt att veta att man har det att se fram emot!

    1. Good fot you! S14 antar jag? Själv får jag vänta lite. Vi kan inte boka förrän 6 mån innan. Men till jul klickar jag nog på ”bok resa”-knappen igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.