Me-night

PicMonkey Collage

Har en alldeles supermyig kväll på egen hand idag. T är på AW. Barnen sussar sött. Och jag kan göra precis vad jag vill. Idag är det att äta godaste sushin, Maki Alaska från Yama Sushi. Titta på min ungdomsfavorit spung på paddan. Senare ska jag bänka mig i soffan framför säsongavslutningen av Grey’s Anatomy. Den serien är ruggit bra just nu och jag har lyckats lista ut att en ny säsong väntar runt hörnet, jippie!

En lugn kväll är precis vad jag behöver. Det är galet mycket på jobbet nu. Roligt galet, men ändå galet. Jag har jobbat in massor av tid så att jag kan smita tidigt och hämta de små liven imorgon. Det är en av många fördelar med mitt jobb, vi kan flexa med arbetstiden. Nu när jag har testat det skulle jag aldrig kunna gå tillbaka till rigidare förhållanden med 8-17 tider. Det funkar helt enkelt inte om man vill ha ett någorlunda vettigt liv även utanför kontoret. I höst kommer jag att gå ner lite i tid, men inte alls så mycket som jag behövde göra förut för att få ihop det. Det känns så bra att ha en arbetsgivare som litar på att jag gör mitt jobb, oavsett när jag gör det. Men nu ska jag inte tänka jobb. Bara me, me, me 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.