Sunprimepremiär

Minns ni det här inlägget? Nu blir det verklighet! I sommar åker jag och T på en efterlängtad vuxensemester. Bara vi två. En hel vecka. Inga blöjbyten. Inga vällingflaskor. Inga sovtider. Inga barn alls faktiskt, eftersom vi har bokat Sunprime Palma Beach som är Vings egna vuxenhotell där ingen under 16 år är inbokad. Nice! Jag lyckades knipa det sista rummet på precis rätt avresedatum. I slutet av juli lämnar vi barnen hos mormor och morfar på västusten och lyfter tidigt en lördagmorgon till Mallorca. Det ska bli så spännande att besöka den urmodern av charterdestinationer. Vi har bokat en junior suite som har alla bekvämligheter som trötta småbarnsföräldrar kan önska. Morgonrock, sköna sängar, balkong med utsikt över poolen och havet samt wifi – perfekt för en bloggerska som jag. Jag ser fram emot långa tapasmiddagar inne i Palma Stad, lata dagar på stranden, ett och ett annat svettigt pass i gymmet (precis som på Sunwing är det SATS som sköter träningen här), spansk shopping, bubbel och massor av sovmorgon. Bara 60 dagar kvar, sedan är det bara jag och kärleken!

PMISUPA1014_2_30 PMISUPA1022_2_30 PMISUPA1039_2_30

Är det någon som har något toppenpalmatips?

0 tankar på “Sunprimepremiär”

  1. Du kommer ÄLSKA Palma! Jag är helt kär i den staden! All arkitektur, gamla byggnader, historian och inte för att tala om shoppingen!

    Du MÅSTE besöka shoppingcentrumet Porto Pi och frozen yoghurt baren Tuttis som ligger en bit från Hard Rock Café på strandpromenaden. Och sen om ni vill ha gott kaffe så finns det en underbar kaffebar brevid Hard Rock!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.