Reslust deluxe

Visste ni att det sägs att en människa som har en resa att se fram emot är lyckligare än en som inte har det? Nu viftar ju New York därborta i fjärran, men det är ju ett helt år kvar tills dess. Och jag är ressugen pronto. Jag vill skriva packlista. Känna Arlandapirret i magen. Äta något märkligt som serveras i en liten låda som ställs på en miniliten bricka. Jag vill kliva av planet och känna värmen slå emot mig. Jag vill sova i någon annan säng. Inte frysa ett dugg. Känna dofterna av någon annanstans. Låta smaklökarna möta något nytt. Hitta små charmiga butiker och mysiga cafeer. Ta ett glas vin. Titta på folket. Bli nykär på nytt. Åh som jag ser fram emot nästa resa!

I våras var jag ju med avdelningen till Rom. Underbart på många vis. Fyra dagar fullmatade med mat, kultur, vin, skratt, shopping och intressanta samtal. Den italienska huvudstaden är ljuvlig. Jag menar, italiensk mat och italiensk design. Det blir inte bättre. Rom är en superstad att spendera en weekend i. Massor att se, göra och upptäcka. Jag skulle gärna åka dit med T någon dag. Som upplagt för romantik.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Vem vill inte ta en cappuccino på den här charmiga uteserveringen?

 

Apropå resor, ni har väl inte missat mitt gästinlägg på Sveriges största barnreseblogg Rosita Reser?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.