Kjolskolan del 6: Från dag till kväll

day and night
Såhär års händer det då och då att dagen går över till kväll. Kanske jobbar du hela dagen och har något trevligt att se fram emot på kvällen. Ett glas rosé med väninnorna, en dejt med kärleken eller kanske är du bjuden på något litet cocktailparty (kanske inte händer så ofta, men en tjej kan väl drömma?). Då behöver du en look som håller hela dagen och kvällen. Med några små enkla knep är det inga problem att gå från officechic till wawawoom.

Recept för att lyckas:

1. Välj en klänning som är snygg i sig och som funkar i olika sammanhang. Den här kommer från Sheinside.com.
2. Bär platta skor på dagen, om du ska orka den här maratongrejen gäller det att ha pigga fötter. Välj något nätt och sött, som de här ballerinorna från Zara.
3. Ta en relativt stor vardagsväska, så att du får plats med accessoarerna som du behöver för att piffa dig till kvällen. Väskan kan du sedan lämna på kontoret alternativt i garderoben på restaurangen (om du vågar). Den här ärtgröna skönheten piggar upp en i övrigt ganska basic look. Finns bland annat här.
4. Använd smycken som funkar till både dag och kväll. Dessa örhängen kommer från Accessorize. Solglasögonen klarar både morgonsol och solnedgång.
5. Klockan slår 17 och det är dags att höja nivån ett snäpp. Matcha din neutrala klänning med knalliga accessoarer för en härlig effekt. Halsband, clutch och snygga heels. På med lite knalligt läppstift och sedan är du ready to go!

0 tankar på “Kjolskolan del 6: Från dag till kväll”

  1. Åh jag har en fråga jag vet att du tampats med! De där sista preggokilona! Så man kan använda din kjolskola fullt ut och känna sig vacker och kvinnlig! Jag ska ta tag i det där nu! Helhjärtat! Vad gjorde du? Hur länge kämpade du och vad höll modet uppe?
    Tack för en underbar blogg!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.