Eurovisionlördag

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Gårdagens eftermiddag och kväll spenderades som sagt på hemmaplan med fina syster och hennes T. Även om Eurovision är en stundtals en aning pinsam och skämskudden får åka fram då och då när vissa bidrag ”levererar” så hade vi en finfin kväll. Maten blev sååå god (det får jag säga för det var team effort) och sällskapet ännu godare. Klockan var runt ett när taxin svängde in framför porten för att transportera hem våra gäster, då kallade sängen vill jag lova. Det danska bidraget minns jag knappt idag, men å andra sidan hade jag ingen favorit och jag antar att jag inte har något emot den korade vinnaren.

Det är så skönt med sådana där helgdagar som är så mysiga när jag har kul folk omkring. Jag gillar att ställa till med lite fest, även om det är i ett litet format. Dagens helgdag har varit lugn som en filbunke. Men ibland behöver man ha sådana dagar med. Nästa helg blir det full fart med äventyr och morsdag så det vara bara bra att den hör söndagen blev den lataste på länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.