Swosh, så var det helg!

dsc02920_151743290

Den här veckan har dundrat på i jag vet inte vad. Jobb, jobb, jobb. Cykla, cykla, cykla. Storhandla. Glöm viktiga tider. Tandläkarbesök. Försöka säga hej till barnen. Och till T. Och till mig. Puh! Nu är det i alla fall lördag och vi är leeeediga. Eftersom jag begåvats med en exceptionellt snäll pojkvän fick jag sova hur länge jag ville medan han tog med sig barnen till simskola. Så jag sov till tio (!). Sedan en frukost i lugn och ro. Men nu ska jag verkligen ta tag i dagen. I eftermiddag kommer min syster på besök. Hon har fått nytt jobb så det ska vi fira. Med chili, salsa och tortilla. Och lite vin. Eller öl för den som önskar. Ett halvt öga på schlagern blir det nog oxå. Det är så fint att ha en syster som man också är vän med. Då är det så trevligt att ses. Vi har det lika bra under en fika som en weekendresa. Jag peppar henne och hon lär mig att se saker ur annat perspektiv än mitt eget. Vi är totalt olika, både till utseendet – hon mörk, jag ljus och till sättet. Hon är mer försiktig och tänker alltid på andra innan hon tänker på sig själv (det har hon efter vår mor). Jag är mer gåpåig, bestämd att saker ska vara på ett visst sätt och är mer självsäker (det har jag efter vår far). Men ändå funkar vi ihop. Precis som våra föräldrar funkar ihop. De firar trettio år som gifta iår. Det ni! De är som jag o T, träffades under utbildningsåren, fick barn ganska ungt (inte lika konstigt på den tiden som det var när jag mitt i storstan fick min första bebis när jag var 24). Nu när även min syster har en T så gör det vår relation än mer komplett, för vi fyra kan ha hur många parmiddagar vi vill 🙂 Värsta lyxen!

Jag ser verkligen fram emot att se Ebbot och Majas relation växa upp. Redan nu är de så fina med varandra, hoppas det håller i sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.