Den här veckan satsar jag på…

ägg

frukt

 

 

… att äta bra, god mat som gör mig glad och lycklig i både magen och i själen. Färska, rena råvaror är min riktlinje. Blåbär, hallon, grekisk krämig yoghurt, avocado, sallad, grillad kyckling och andra mumsigheter får gärna slinka ner.

large

cyckel

… att cykla till och från jobbet fyra dagar (hoppar imorgon, ska till tandhygenisten). Det är 2,5 mil t&r. Lååångt men det tar ändå lika lång tid som att åka kommunalt. Då finns det liksom ingen mening att låta bli.

large (1)

tumblr_lxal4p3Dho1qcz4s2o1_500_large

… att ta mig igenom sista helgen utan cola zero och choklad. Då har jag varit utan fyra veckor och bevisat för mig själv att jag kan låta bli om jag vill. Har dock kommit fram till att jag inte vill. Men det får allt vänta tills nästa helg. Då ska jag njuuuuuta.

Vad ska ni tänka lite extra på i veckan?

 

 

 

 Bildkälla (Bästa weheatit,com såklart)

 

0 tankar på “Den här veckan satsar jag på…”

    1. Tack! Det blir inte förrän nästa vår. Har kommit fram till att jag vill dit i april-maj, då körsbärsblommorna står i blom. Och då får det bli nästa år, då hinner jag spara ihop shoppingpengar, hihi.

  1. Det är roligt att läsa om vad som inspirerar dig och vad du satsar på. Och så himla härligt att du avslutar med att du inte vill ge upp choklad och Cola, så härligt med någon som vill vara hälsosam och medveten men som ändå ”vågar” erkänna att man faktiskt vill unna sig lite gott också, just för att det är gott och gör en glad! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.