The white one

20130512-133033.jpg

Ingen gör det lika bra som Audrey…

Den som kikar in i min garderob skulle nog säga att den var så full att ägarinnan inte borde sakna ett endaste plagg. Så är det nog förvisso. Där inne trängs fina klänningar, vippiga kjolar, koftor, blusar och roliga strumpbyxor. Jag har till och med ett eller att annat par jeans, varför jag nu skulle vakna upp en morgon och tänka: idag är dagen jag vill tränga ner mig i ett par styva byxor. Jag har ju så mycket roligare – och bekvämare – saker att sätta på mig. Min garderob behöver verkligen inte skämmas för sig. Ändå har en tanke poppat upp i mitt huvud titt som tätt de senaste dagarna. Jag saknar en vit, clean skjorta. Att ha till mina trekvartlånga, mönstrade byxor. Eller till en snäv kjol. Eller till shiorts när det blir sådana temperaturer. En vit skjorta, sedan är garderoben komplett?

20130512-132807.jpg
Lindex

20130512-132902.jpg
H&M

20130512-132948.jpg
Kappahl

0 tankar på “The white one”

  1. Stina har du inte provat PLEASE jeans så göööör det!! Aldrig mer tajta styva hårda byxor som man tränger ner sig i. jag som varit en klänning/tunika-tjej i åratal är nu helt fast i dessa och älskar numera att gå i byxor ( ibland, älskar såklart fortf klänningar). Så testa ett par!! Du kommer aldrig vilja ha några andra byxor 🙂

    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.