Me-time!

SONY DSC

Söndagskväll. Inte så dumt ändå. Nuförtiden finns det inget som heter söndagångest i mitt liv. Istället ser jag till att använda veckans sista dag till att reflektera över den vecka som varit och blicka fram mot den vecka som väntar runt hörnet. Nästa vecka är en typisk sådan i mitt liv. Inget speciellt inplanerat. Utan det ska mest jongleras med jobb, barn, kärlek, matlagning, tvättning, soffhäng om kvällarna och gärna en dos motion på det. Men det är ju det som är livet. Det där vanliga, vardagliga. Som ni vet är jag förtjust i att sätta extra piff på dessa dagar, så att det är dem som jag kommer att minnas när jag sitter där i gungstolen med mitt grå hår och alla mina barnbarn kring fötterna.

Men innan den veckan börjar ska jag klämma ur det sista ur denna. Kvällsfika framför tvn är myspys. Nya favoriten är den ni ser på bilden, fräsch, god och lagom mättande. Mums! Jag njuter av lugnet, att det mesta är förberett inför imorgon och att vi har haft en riktigt mysig helg. Jag är nyfiken på vad nästa vecka har i fickan åt oss…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.